OVO JE CRNOGORSKA "PRAVDA": Nećete verovati šta su uradili vlasniku "Knez petrola"!

Autor:

Hronika

04.02.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Podgorici je održano suđenje Milanu Kaloštroviću zbog otmice i maltretiranja srpskog biznismena i vlasnika "Knez petrola" Srđana Kneževića.

RepublikaFoto: knezpetrol.com
PRETUČEN PRED SVEDOCIMA: Srđan Knežević

Međutim, okrivljeni Kaloštrović se po treći put nije pojavio, a njegov branilac Dragoljub Đukanović je ponovo molio za odlaganje pretresa.

Kaloštrovićev branilac je pokušao da opravda njegovo odsustvo navodnim lečenjem u Kliničkom centru Crne Gore, međutim u izveštaju nije navedeno da je zadržan na lečenju u tom centru.

Očigledno je da Kaloštrović vešto izbegava i odlaže pojavljivanje na glavnom pretresu. Razlog prethodnog nedolaska bila je navodna samoizolacija.

RepublikaFoto: screenshot
Napad Milana Kaloštrovića na Srđana Kneževića

Podsećamo, crnogorski kriminalac Milan Kaloštrović i Aleksa Stanković, sin vrhovnog državnog tužioca Crne Gore Ivice Stankovića, oteli su u Budvi biznismena Srđana Kneževića. Mafijaš ga je tukao i udarao pištoljem, tražeći mu, uz najstrašnije pretnje, 120.000 evra na ime navodnog duga, koji s kamatama, kako mu je rekao, dostiže čak 1.000.000 evra, dok mu je tužiočev sin poručio da bude srećan što je i on prisutan, inače bi ga Kaloštrović ubio.

Brutalan napad na Kneževića možete pogledati OVDE.

Opisane sve povrede

Srđanu Kneževiću konstatovane su telesne povrede u Hitnoj pomoći u Tivtu, gde je dobio i uput da se javi u kotorsku bolnicu. Kako stoji u medicinskom izveštaju, on je imao podliv iznad levog uva veličine teniske loptice, otok na ruci, podlive na grudima s leve strane. Takođe, lekari su opisali i vidljive masnice i ogrebotine na butini, tačno na mestu gde ga je, kako stoji u Kneževićevom iskazu, Kaloštrović udarao pištoljem ispod stola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading