OTET NA PREVARU, PA UBIJEN: Otkriveno ko je nestali navijač iz Koteža za kog se sumnja da ga je UBIO Velja Nevolja!

Autor:

Hronika

04.02.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, posle mnogih krivičnih dela koja su se dovodila u vezu sa njim, uhapšen je zbog sumnje da je ubio navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Belivuk

Kako Blic saznaje, Radojević je otet prošle godine u Kotežu na prevaru, a potom, kako se sumnja, i ubijen, a to sve jer je odbio da plaća reket Belivuku.

Kako saznajemo, ubijeni navijač Crvene Zvezde takođe je bio povezan sa kriminogenim krugovima.

Za Belivuka se vezuje nestanak tri lica, ali do sada je bilo sasvim nepoznato ime Zdravka Radojevića zbog čijeg ubistva je Belivuk danas uhapšen. Kako “Blic” saznaje od izvora bliskog istrazi Radojević je bio izuzetno blizak sa Markom Miljkovićem Maretom, desnom rukom Belivuka, koji je, takođe, uhapšen u akciji BIA i policije. Čak se navodi da su bili najbolji prijatelji.

Po Blicovim saznanjima, ubijeni navijač Crvene Zvezde je, takođe, bio s one strane zakona i, prema nezvaničnim navodima, bio je u poslu sa kokainom.

To Belivuku i Miljkoviću nije smetalo dok je Radojević imao “sitno na prodaju”. Međutim, pretpostavlja se da je i on počeo da diluje veće količine i tada dobio prvu opomenu. Kako navodi izvor Blica Belivuk i Milojević su mu isprva rekli da im se “ne meša u posao” i “ne zalazi na njihovu teritoriju”. Radojević je međutim nastavio sa "poslom" i nije se obazirao na upozorenja i pretnje.

Potom je nastupila faza iznude. Belivuk i Milojević su navijaču Crvene zvezde tražili deo novca od zarade, što je Radojević takođe odbio.

- Prema onome što se od sada zna u trenutku otmice su već bili u ozbiljnom sukobu. Belivuk i Milojević su namamili Radojevića preko prijatelja. Ovaj nije posumnjao i otišao je na susret - navodi izvor "Blica".

Međutim, tada je strpan u auto, koji mu je potom i ukraden.

Radojević je, kako Blic saznaje, nestao prošle godine u Kotežu. Gubi mu se svaki trag. Njegovi bliski prijatelji prijavili su nestanak i Belivuka i Miljkovića označili kao moguće aktere. Belivuk je potom pretio i porodici Radojevića.

Od Belivuka i Milojevića se očekuje da otkriju mesto moguće egzekucije.

Podsetimo, Velja Nevolja i njegova ekipa uhapšena je danas na nekoliko različitih lokacija. Oni se sumnjiče za najteža krivična dela - ubistva, otmice, reketiranje, dilovanje droge...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milos

04.02.2021 23:02

Ko je Milojević? Bivši košarkaš?