SNAŽAN UDARAC ORGANIZOVANOM KRIMININALU! Udruženje sudija i tužilaca se oglasio o hapšenje Velje Nevolje

Autor: Republika

Hronika

04.02.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) pozdravlja zajedničku akciju Tužilaštva za organizovani kriminal, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Bezbednosno-informativne agencije, nalazeći da je istom zadat snažan udarac organizovanom kriminalu i jasno demonstrirana jačina tužilačke organizacije i resora javne i državne bezbednosti.

RepublikaFoto: Public
Foto: Ilustracija

UST ističe da je ova akcija još jednom pokazala posvećenost državnih organa borbi protiv organizovanog kriminala i striktnoj primeni zakona, kao i njihovu sposobnost da zaštite državu i njene građane, o čemu svedoči čitav niz rasvetljenih i uspešno procesuiranih teških krivičnih dela za koja se terete članovi izuzetno opasnih i dobro organizovanih kriminalnih grupa koje deluju u regionu. 

UST očekuje da sva strukovna udruženja u oblasti pravosuđa, a naročito ona koja su u kontinuitetu iznosila kritike na račun tužilačke organizacije i njene spremnosti i sposobnosti da se obračuna sa najtežim oblicima kriminala, danas upute izvinjenje i  daju punu podršku tužilačkoj organizaciji u njenim kontinuiranim naporima da suzbije sve oblike kriminaliteta.    

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading