Dragan (15) sa najboljom drugaricom pričao 3.000 minuta pre nestanka

Autor:

Hronika

03.02.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za Draganom D. učenikom prvog razreda mašinske škole u Pančevu koji je nestao juče u 11 sati je intezivirana i ronilačke ekipe neprestano pretražuju Tamiš budući da postoje indicije da je skočio sa mosta u reku zbog neuzvraćene ljubavi.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Draganova neutešna majka Danijela Drljić kaže da je njen jedinac ostavio poklon najboljoj drugarici ispod kreveta u njenoj spavaćoj sobi.

- Ostavio je Sari krišom ranac ispod njenog kreveta sa omiljenim stripovima, sa figurom anđela koju sam ja dobila od svoje majke - kaže Danijela i dodaje da je njemu Sara bila izuzetno važna i da je sa njom vodio poslednji razgovor pre nestanka.

- Pričali su 3.000 minuta i on joj je pričao da se oseća loše - priča majka skroz otekla od plača. 

 

 

 

Uz Danijelu su u ovim najtežim životnim momentima sestre od tetke, brat i brojni prijatelji koji je drže za ruku, miluju i ubeđuju da će se Dragan pojaviti od nekuda.

- Kada bih ga ugledala obradovala bih se kao da sam se ponovo rodila i rekla bih mu "Blago mami, dođi sine moj jedini - kaze Danijela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading