CRNE SLUTNJE SE OBISTINILE! Momak koji je pronađen MRTAV u automobilu je nestali Aleksandar: Reči njegove sestre kidaju dušu

Autor:

Hronika

02.02.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za Aleksandrom Zdjelarevićem tragično je okončana juče popodne.

RepublikaFoto: Facebook.com
Aleksandar Zdjelarević

- Moj Aca više nije među nama. Zadesila nas je velika tragedija. Potraga ovde staje. Hvala svim dobronamernim ljudima za pomoć i podršku - napisala je njegova sestra Jovana na svom Fejsbuk profilu, gde je prvobitno i objavila apel o njegovom nestanku.

Za sada nema zvaničnih informacija o tome šta je uzrok smrti mladića, a sinoć je obelodanjeno da je njegov automobil nađen na Iriškom vencu.

 

Moj Aca više nije među nama. Zadesila nas je velika tragedija. Potraga ovde staje. Hvala svim dobronamernim ljudima za... Posted by Jovana Zdjelarević on Monday, February 1, 2021

 

Navodno, na zadnjem sedištu bio je mrtav muškarac.

Istraga će utvrditi sve okolnosti ove tragedije.

Podećanja radi, Aleksandar Zdjelarević (33), nestao je u nedelju uveče, a poslednji put je viđen oko 20 sati ve večeri. Porodica od tada o njemu ništa ne zna, a njegov nestanak je danas prijavljen novosadskoj policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading