BIO DUŽAN BOGA OCA PA SLAGAO DA JE OPLJAČKAN: Prevarant izmislio KRAĐU od 6 MILIONA EVRA!

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

01.02.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auuu!

RepublikaFoto: freeimages.com/
Foto Ilustracija

Ilija Ž. (50) iz Sonte, koji je u petak prijavio da mu je oteto 6 miliona dinara, pao je na poligrafu i protiv njega će Osnovno javno tužilaštvo u Somboru podići tužbu za krivično delo lažno prijavljivanje, piše Kurir.

Podsetimo, Ilija Ž. je 29. januara prijavio kako su ga na putu Apatin - Svilojevo, nedaleko od kružnog toka, presrela trojica maskiranih muškaraca u crnom džipu prekrivenih registarskih tablica i od njega otela 6 miliona dinara. Sve se, kako je rekao, dogodilo oko podneva, na otvorenom putu. Razbojnici su, potom, kako je tvrdio, pobegli u pravcu Svilojeva.

Policija je odmah povela istragu, ali i uočila brojne nelogičnosti u Ilijinoj izjavi. Odmah su blokirani granični prelaz kod Bogojeva, i putni pravci iz Svilojeva i Sonte, ali navodnim napadačima nije bilo ni traga. Tokom istrage, policija je pribavila snimke i nadzornih kamera, a obavljeno je i poligrafsko ispitivanje nad osumnjičenim, koje je dovelo do obrta u ovoj priči.

- Ilija Ž. je pao na poligrafu, lišen je slobode, priveden kod tužioca i protiv njega je pokrenut postupak za krivično delo lažno prijavljivanje - navodi izvor blizak istrazi.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni, koji se inače bavi poljoprivredom i trgovinom poljoprivrednim zemljištem, ima poveći kredit kod banke, te potencijalni problem sa njegovom otplatom eventualno može biti jedan od motiva za krivično delo za koje se sumnjiči.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading