PRETUČENA TRUDNICA, IPAK, NIJE POBACILA ZBOG BATINA!? Detalji porodične drame koja je UZNEMIRILA SRBIJU!

Autor: Republika

Hronika

01.02.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U policijskoj stanici 24-godišnja Džesika M. izjavila je da je spontani pobačaj i izbacivanje fetusa posledica obilnog krvarenja, koje je po njenom mišljenju nastalo nakon uzimanja nekoliko različitih lekova protiv bolova koje je imala zbog zubobolje

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Navodno, žena je krvarila nekoliko dana, otišla je na pregled kod ginekologa, koji je rekao da ima "rizičnu trudnoću".

Prema Džesikinim rečima ona je otišla kući, nastavila da krvari, tokom mokrenja dobila je trudove i doživela spontani pobačaj. Po njenoj izjavi, fetus od par centimetara je umotala u novinu i bacila iza barake.

Žena živi sa jednogodišnjim detetom iz prvog braka, nevenčanim suprugom 25-godišnjim Sinišom J. i njenom familijom u improvizovanoj baraci od drveta i kartona ispod nadvožnjaka u Ulici Španskih boraca na Novom Beogradu.

Navodno, nakon što je izgubila bebu, suprug je udario šamar i sa bratom pobegao u nepoznatom pravcu. U toku je potraga za njim.

Majka nesrećne žene objasnila je da njena ćerka ipak nije pobacila posle suprugovih batina, već da se to dogodilo pre toga.

- Došla sam ovde da živim s njima jer mi se ćerka požalila da ima probleme u trudnoći, ali i sa svojim partnerom. Ona je od početka imala probleme s trudnoćom i juče je, nažalost, izgubila bebu. Bila je u šestoj nedelji - ispričala je majka i otkrila da njena ćerka nije pobacila zbog batina.

Kako kaže, S. J. je juče navodno konzumirao alkohol, a kada je video da je nesrećna žena izgubila dete, iznervirao se i navodno udario joj šamar.

 

 

- Usled svog tog stresa zbog gubitka bebe i šamara, odlučila je da ga prijavi policiji, a oni su brzo došli ovde - priča ona i dodaje da je S. J. navodno imao zabranu prilaska nesrećnoj ženi zbog ranijih sukoba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading