BRAĆA FRIC SA POTOMCIMA PRAVILA HAOS PO VELIKOM GRADIŠTU! Prvo se međusobno potukli u kafani, a onda prebili vlasnika i njegovu sestru!

Autor: Republika

Hronika

01.02.2021

10:08 >> 10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu uhapsili su braću pod nadimkom Fric, Sašu.I (54) i Srđana I. (42) zbog međusobne tuče koju su izazvali u ugostiteljskom objektu "Kasina" u Velikom Gradištu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ilustracija

Oni se terete za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, kao i sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni su u subotu uveče u ugostiteljskom objektu "Kasina" u Velikom Gradištu narušavali javni red i mir, tako što se Sašin sin Ivan I. (30) potukao sa Sašinim bratom Srđanom I. (42) a nakon čega je kako se sumnja, Saša I., vlasniku ugostiteljskog objekta Saši S. (48), koji je pokušao da ih upozori,

pretio ubistvom.

Policija još traga za Ivanom I.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumničenom Saši I. (55) određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz kriviču prijavu biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu, dok će njegov brat Srđan I. (42) biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

Policija intezivno radi na pronalaženju tridesetogodišnjeg Ivana I. za kojim je raspisana potraga zbog izvršenog krivičnog dela nasilničko ponašenaje, stoji u saopštenju Ministarstva unutrašnih poslova.

Takođe se sumnja, da je Srđan I. (42) nakon verbalne rasprave na terasi ugostiteljskog objekta ispalio dva projektila u vazduh i jedan u pod iz pištolja za koji ne poseduje dozvolu.

 

 

Za tridesetogodišnjim Ivanom I. koji je odgurnuo i više puta udario vlasnika objekta i njegovu sestru Jelenu S. (48) koja je zadobila lakše telesne povrede, policija raspisala potragu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading