Mafijaška sačekuša na Kanarevom brdu: SKOLE JUNIOR UBIJEN NEDALEKO OD MESTA NA KOM SU MU ZEMUNCI IZREŠETALI OCA

Autor:

Hronika

01.02.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Uskoković (22), sin ozloglašenog kriminalca beogradskog asfalta Zorana Uskokovića Skoleta, ubijen je u nedelju u beogradskom naselju Rakovica ispred prodavnice jednog maloprodajnog lanca.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/facebook.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Telo mlađeg Zorana pronašli su radnici kada su dolazili na posao. Sumnja se da je ubijen u klasičnoj sačekuši iza leđa dok je izlazio iz svog automobila marke "audi". 

Ovu metodu kriminalci decenijama primenjuju jer se pokazala kao veoma efikasna u likcidaciji.

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je mlađi Skole ubijen u istom naselju, nedaleko od mesta na kom mu je staradao i otac pre 21 godinu.

Zorana Uskokovića Skoleta, tada su posle filmske jurnjave po rakovičkim ulicama, likvidirali iz automatske puške pripadnici Zemunskog klana.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Skole senior

Kao direktni izvršilac ovog ubistva navodi se ozloglašeni Sretko Kalinić u kriminalnom miljeu poznat kao "Zver". Vest o Skoletovoj smrti iznenadila je samo neupućene pošto je u to doba krenula serija čistki u podzemlju a za koje se odgovorni direktno pripadnici Zemunskog klana

Pre Skoleta, redom su padali jedni od zvučnijih imena a koji su bili njegovi jako bliski prijatelji kao što su: Mirko Ttomić - Bosanac, Radoslav Trlajić - Bata Trlaja, Branislav Lainović - Dugi, Zoran Davidović Ćanda koji je bio velika ljubav poznate srpske pevačice Jelene Karleuše.

Skole je znao da se oko njega krug sužava pa je tako pre njegove likvidacije kao opomena eksplodirana eksplozivna naprava velike razorne moći ispred zgrade u kojoj je živeo.

Od siline detonacija, uništeno je nekoliko automobila a popucali su i ptrozori okolnih zgrada.

Skole je pored sina Zorana imao još jednog starijeg koji je izvršio samoubistvo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading