POLICIJA TRAGA ZA JOŠ DVOJICOM AKTERA ZLOČINA U STARČEVU: Kobna zamka za Džimija!

Autor:

Hronika

31.01.2021

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv V. J. (31) iz Starčeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u podstrekavanju, protiv I. S. (35), D. K. (43) i A. P. (42), svi iz Starčeva, i još dve osobe koje se nalaze u bekstvu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo dogovor za izvršenje krivičnog dela u saizvršilaštvu, a protiv I. S. i zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Timotije Stojanović

Oni su osumnjičeni da su se 26. i 27. januara 2021. u Starčevu dogovorili da ubiju Timotija Stojanovića zvanog Džimi (23), pripadnika navijačke grupe Principi, koju vodi Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja.

V. J. se sumnjiči da je podstrekao drugog na izvršenje krivičnog dela ubistvo.

- Takođe, osumnjičenom I. S. se stavlja na teret da je dana 28. 1. 2021. u svojoj kući u Starčevu držao radi dalje prodaje oko 204 grama opojne droge marihuane, koja se nalazila u ukupno četiri paketa, koja su pronađena prilikom pretresa stana. Nakon saslušanja osumnjičenih V. J. i I. S. u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji su, po nalogu tužilaštva, zajedno s osumnjičenima D. K. i A. P. prethodno zadržani u trajanju do 48 časova, stavljen je predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu da im se odredi pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometali postupak uticanjem na saučesnike i svedoke koje treba saslušati tokom istrage, a u odnosu na V. J. i zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo - saopštilo je VJT u Pančevu.

 

Njemu se stavlja na teret krivično delo za koje je propisana kazna zatvora duža od 10 godina.

Stojanović je ubijen u noći između srede i četvrtka u pucnjavi u Starčevu. Mladić je s ranama od vatrenog oružja ostavljen ispred ulaza u pančevačku bolnicu, gde je preminuo posle neuspešne reanimacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading