UHAPŠEN: Bahati vozač koji je DIVLJAO po NOVOM BEOGRADU pao u RUKE POLICIJE!

Autor: Republika

Hronika

31.01.2021

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolijao!

RepublikaFoto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. D. (1986), vozača automobila "folksvagen pasat" koji je, kako se sumnja, danas oko 14 časova u Novom Beogradu izazvao više saobraćajnih nezgoda, zbog čega mu se stavlja na teret da je izvršio krivično delo ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je najpre na uglu ulica Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića, nakon verbalnog konflikta u saobraćaju, zaustavio svoje vozilo iz kojeg su izašli dvojica muškaraca i počeli da skidaju registarske oznake na susednim vozilima.

Potom je, kako se sumnja, S. D. vozeći "pasat" unazad, oštetio dva automobila, nakon čega je, vozeći, napustio lice mesta.

 

 

 

On se sumnjiči i da je, prošavši kroz crvenu svetlosnu signalizaciju na semaforu, izazvao nezgodu koja se dogodila na raskrsnici Narodnih heroja i Pariskih komuna, kada se sudario sa automobilom "opel astra".

Tom prilikom povređen je vozač "opel astre" i jedna osoba iz automobila "folksvagen pasat".

Po nalogu nadležnog tužioca, od S. D. su uzeti krv i urin na analizu.

S. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading