URNEBESNA ŽALBA SUDU: Nisam silovao babu, nudila mi je 50 evra za seks, PA ME ZEZNULA!

Autor: Republika

Hronika

14.11.2017

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višem sudu u Zaječaru stigla je neuobičajena žalba jednog zatvorenika. Naime, on je zahtevao da mu ukinu presudu za navodno silovanje i da mu se plati za, kako je rekao, posao koji je odradio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zatvorenik iz Trgovišta negirao je silovanje, za koje ga je starija žena optužila, a lokalnim akcentom napisao je žalbu sudu koja je postala hit na društvenim mrežama u zemlji i regionu.

Prva stavka je to da je gospođa navodno htela seks i nudila mu 50 evra ukoliko spavaju, što je on i učinio. Umesto novca, dobio je presudu za silovanje, a novac posle "odrađenog posla" nikad nije video.

Takođe, u delovima žalbe zatvorenik navodi da nije tačno da im je seks trajao dva minuta, jer on, kako kaže, može i po sat vremena, piše Alo.rs.

Na kraju, za sebe tvrdi da nije ono što je bio Nikola Kojo u kultnom filmu "Mi nismo anđeli", već je samo odradio posao kao i svaki drugi za koji bi bio plaćen. Obećanu "zaradu" nije dobio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading