EKSKLUZIVNO! NOVA FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA VELJE NEVOLJE: Pogledajte kako policajci vode Belivuka na informativni razgovor!

Autor: Republika

Hronika

29.01.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja priveden je na informativni razgovor u policiji nakon što se sa još šest osoba, među kojima je i Marko Miljković, vratio iz Crne Gore u Srbiju.

RepublikaFoto: Republika
Privođenje Velje Nevolje

Kao mediji koji uvek imaju informaciju više od konkurencije, Srpski telegraf i Republika došli su u posed ekskluzivne fotografije koja do sada nije objavljena.

Na fotografiji je zabeležen trenutak Belivuk ulazi u policijski automobil, nakon čega je odveden na informativni razgovor.

Fotografiju možete pogledati na početku teksta.

Podsetimo, Belivuk je policiji poznat godinama, a široj javnosti postao je poznat tek nakon incidenta iz 2016. godine kada je prebijen pripadnik obezbeđenje generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure.

Iako je karijeru povezanu sa podzemljem Belivuk počeo kao navijač Partizana, vrlo brzo je vrbovan od strane "kavačkog klana", pa je nedavno bio i na slavi kod ozloglašenog Radoja Zvicera.

O tome je Republika već detaljno i u više navrata pisala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading