Stradao dok je kupovao užinu: Ovo je Dimitrije koga je Albanac izrešetao iz automobila, 17 godina kasnije zadesila ga je ista sudbina

Autor:

Hronika

28.01.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aljbert K. (34), koga je juče u Prištini ubio njegov otac Skender K, robijao je zbog ubistva srpskog mladića Dimitrija Popovića (17) na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dimitrije Popović

Albanac je u junu 2004. godine ubio učenika medicinske škole u centru Gračanice ispred kioska sa brzom hranom. Na Popovića je pucao iz automatske puške iz automobila u pokretu dok se ispred kioska nalazilo dosta ljudi.

Za taj zločin Aljbert K. je 2005. godine osuđen na devet i po godina zatvora, ali je odslužio samo četiri.

Nakon izlaska iz zatvora počeo je da se bavi šou-biznisom. Poznat je i po tome što je pre nekoliko godina nakon tuče pucao u poznatog pevača Nojzija.

Bio je u braku sa nekadašnjom misicom Besom Gaši sa kojom ima ćerku.

Albanski mediji prenose da se Aljbert K. nalazio na poternici policije upravo zbog nasilja nad bivšom ženom. Navodno je otac Skender, koji je inače bivši pripadmnik OVK, tražio od njega da se preda policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading