UHAPŠENI FALSIFIKATORI: Radili na više lokacija, odrađen žestok pretres i zaplena

Autor: Republika

Hronika

27.01.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka policija je danas uhapsila četvoro osumnjičenih za izradu lažnih eura u štampariji u Pančevu, koji je stavljan u opticaj naa teritoriji Republike Srbije.

Novac (Ilustracija)
Uhapšeni su R.B., P.S., Ž.D. i D.G. zbog sumnje da su izvršili krivična dela: udruživanje radi vršenja krivičnih dela i produženo krivično delo falsifikovanje novca, saopštilo je tužilaštvo. Sumnja se da su uhapšeni od septembra 2020. do danas stavljali lažni novac u eurima u opticaj u apoenima od 50 i 200 eura.

Takođe, na drugoj adresi u Pančevu vršila se kompjuterska priprema za izradu lažnog novca koji se potom štampao. Prilikom jednog od pretresa koji se trenutno odvijaju oduzeta je veća količina lažnog novca.

Pretresi na više lokacija su u toku.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading