Uhapšen Uroš za kojim je tragala novosadska policija: Jurili ga preko atara, bežao ukradenim autom

Autor:

Hronika

27.01.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Vrbasu sinoć je uhapsila Uroša V. (29) iz Beograda, zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

On je juče prvo ukrao automobil Opel Astra u Sopotu, kojim je izazvao saobraćajnu nezgodu u novosadskom naselju Rumenka, ukrao novac na jednoj benzinskoj pumpi na području Inđije. Nakon čega se uputio ka Vrbasu, gde mu živi cimer iz zatvora.

Tamo je, kako se sumnja, celu noć konzumirao alkohol i narkotike, a u poslepodnevnim časovima krenuo je ka Novom Sadu. Na izlazu iz Vrbasa pokušala je da  ga zaustavi patrola saobraćajne policije, a on je dao gas i pobegao. U poteru su se odmah uključile i jedinice iz Novog Sada.

U Rumenci je sleteo sa puta nakon što je pokušao da kolima udari policajce koji su postavili blokadu, pa je uleteo u dvorište kuće i krenuo peške da beži kroz selo. On je u jednom momentu viđen u prigradskom autobusu, a onda je istrčao, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu, piše Telegraf

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading