MEŠTANI POPOVCA U ŠOKU! Posle NAPADA NOŽEM, sumanuti komšija hteo da se ZAPALI!

Autor:

Hronika

26.01.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hteo da se zapali i sebe i kuću!

RepublikaFoto: DRAGAN KADIĆ/TELEGRAF
Foto Ilustracija

Meštani sela Popovac kod Niša od nedelje po podne, kada je Saša Dodić (50) nožem napao troje komšija bračni par Aleksandra (38) i Mariju Mičić (34) i Sašu Ilića (45) i teško ih povredio, i dalje ne znaju šta je napadača navelo na zverski čin. Oni za Srpski telegraf demantuju da je na Dodićevu kuću bačen Molotovljev koktel, već da je hteo da se zapali pre nego što je uhapšen.

- Saša je pokušao da zapali kuću i da u njoj izgori da ne bi išao u zatvor. Inače, on je mrzeo srećne i porodične ljude. On je čudak kojeg je odavno ostavila žena i odvela sina. Njegova majka Stana se obesila pre sedam-osam godina, a otac mu je umro. Sestra je otišla od kuće, a brat je na lečenju za psihijatrijske bolesti. Tog nesrećnika je nerviralo kad se deca igraju ili kad kučići trče za mnom ili mojim sinom kad smo na motoru ili biciklu - rekla je Otilija, majka povređenog Aleksandra.

Kaže da su njen sin i snaja na intenzivnoj nezi, kao i komšija, i da se nada da će se brzo oporaviti.

- Snaji su izvlačili krv jer joj je probio plućnu maramicu. Sina mi je ubo dva puta blizu srca, a komšiju su operisali jer mu je povredio jetru - kaže Otilija, koja ne može da se smiri već treći dan, posebno što su njeni unuci za dlaku izbegli da budu iskasapljeni:

- Hteo je i moje unuke da povredi, dečaka od 11 i devojčicu od četiri i po godine. Na sreću, pobegli su od monstruma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading