DRAMA: Policija uhapsila tri muškarca koja su držala nedozvoljene supstance i municiju u vozilu!

Autor:

Hronika

26.01.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su više od četiri kilograma spida, tri pištolja i manju količinu municije.

RepublikaFoto: Estok/Časlav Vukojičić

Uhapšeni su N. S. (1979), S. S. (1994), I. P. (1978) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je, noćas kod mesta Markovac, zaustavila automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni i u prtljažniku pronašla 4,5 kilograma spida i pištolj sa prigušivačem.

Takođe,policija je pretresom stana i drugih prostorija u Beogradu koje koristi N. S. pronašla i dva pištolja marke "CZ M57", jedan gasni pištolj, kao i 21 komad municije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading