IZNERVIRALO GA PETOGODIŠNJE DETE! Evo šta je motiv trostrukog ranjavanja u Popovcu! REKAO JE "POUBIJAĆU VAS SVE" I KRENUO U KRVAVI PIR!

Autor: Republika

Hronika

25.01.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poubijaću vas sve u kući, bila je pretnja muškarca S.D. (50) porodici Mičić iz Popovca pre manje od godinu dana, a u nedelju oko 15 sati pretnje je i ispunio.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Srećom, svo troje napadnutih i povređenih su u stabilnom stanju.

S.D. je ušao u komšijsko dvorište i nožem teško povredio dva člana porodice Mičić i S.I., komšiju koji je pokušao da ih odbrani. S.D. je posle toga pobegao i skrivao se, a policija je saopštila da je ubrzo pronađen i da je osumnjičen za krivično delo ubistvo u pokušaju.

On je teško povredio S.I. (42) kome je kroz trbuh probo jetru, a supružnicima M.M.(34) i A.M.(39) je nož završio u grudnom košu. U dvorištu Mičića je bilo i petogodišnje dete koje je nakon prvih nekoliko sekundi sukoba srećom ušlo u kuću.

Kada je došlo prvo do verbalnog sukoba, S.D. je preskočio kapiju s nožem u ruci i prvi se ispred njega pojavio S.I., komšija koji se slučajno tu našao, i koji je hteo da ga zaustavi, ali je uboden. Onda je S.D. nastavio pir i krenuo na ženu, a onda i na njenog supruga.

Rođaka Mičića priča za "Kurir" da je S.D. imao tragediju u porodici i da je od tada nervno labilan. Komšijski odnosi su bili narušeni, a on je stalno pretio komšijama.

- Poslednji put kada im je pretio, pre manje od godinu dana, bilo je zato što je dete šetalo psa pored njegove kapije. Oni stanuju takoreći kapija do kapije i morali su da prođu pored njegovog ulaza u dvorište, a on im je to tada branio, a šta je tada rekao, ne mogu ni da ponovim. Tada je pretnje uputio M.M., ocu sada povređene žene. Inače, Mičići su fina porodica. Oni su s njim odavno prestali da se raspravljaju. To su one situacije kada komšiji smeta što kuče laje i što je grana prešla ogradu i slično… Napadača su ignorisali jer je i sam iz problematične porodice. Uopšte nisu reagovali na njegove pretnje. Prekinuli su bili svaku komunikaciju - priča ova rođaka.

Koliko je porodica dobra dovoljno govori što su narodu iz svoje pekare poklanjali hleb i pecivo.

- Njen otac M.M. je držao pekaru u centru Niša gde je i A.M. radila. Sve što bi ostalo neprodato, oni nisu, kao ostali, prodavali upola cene, već su poklanjali ljudima. Tako se ispred njihove pekare stvarao red za hleb, kroasane i druge proizvode - dodaje rođaka Mičića koja živi u Nišu.

 

 

Iz Kliničkog centra je rečeno u ponedeljak da su svi izbodeni u stabilnom stanju i da se oporavljaju od operativnih zahvata i drugih intervencija na saniranju rana od noža.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading