(FOTO) OPREZ! Lopov ide od STANA do STANA i provera da li su OTKLJUČANI!

Autor: Blic, Republika

Hronika

25.01.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodite računa!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Lopov

Jedan Beograđanin požalio se na Fejsbuku i upozorio druge korisnike na mladića koji je pokušao da mu uđe u stan "usred bela dana" tako što je posegnuo za kvakom, ali je od namere odustao videvši da je stanar kod kuće.

- Oprez - lopovi! Juče popodne je pokušao da mi uđe u stan usred bela dana, u 16.00 časova. Srećom, pa sam bio kod kuće - napisao je ovaj korisnik uz fotografije incidenta.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Lopov

Kako se može videti, mladić sa fotografije je već otvorio vrata i krenuo da zakorači preko praga, ali je videvši da unutra ima nekoga, odmah odustao pravdajući se da je promašio stan.

 

 

 

U komentarima su se javili i drugi korisnici koji su podelili svoja iskustva, na osnovu kojih se može zaključiti da je najverovatnije reč o prestupnicima koji se hvataju za kvake stanova i ulaze u one otključane, s namerom da ukradu ono što stanari ostave u predsoblju.

Kada ih neko uoči, pravdaju se da su dostavljači hrane, da su promašili stan, ulaz i slično.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading