STRAVIČNO! Devojčica (10) napadnuta na Adi Huji SILOVANA! NAPASNIK IMA SVEGA 14 GODINA!

Autor: Republika

Hronika

24.01.2021

21:11 >> 23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dvoje osumnjičenih za seksualno zlostavljanje deteta i dalje se traga.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ilustracija

Na Adi Huji posle 17 sati prijavljeno je napastvovanje 10-godišnje devojčice. Naime, troje dece starosti oko 10 godina pozvalo je policiju i prijavilo da ih je napala grupa Roma, koja im je otela novac i mobilne telefone.

Policajcima koji su za tri minuta stigli na lice mesta, deca su rekla da je njihova drugarica otišla za trojicom pripadnika romske nacionalnosti i jednom Romkinjom, tražeći od njih da joj vrate telefon koji su joj ukrali, piše Pink.rs.

Policija je krenula u potragu za detetom i devojčicu pronašla kod mračne šljunkare, bez delova garderobe.

Pronađena devojčica rekla je su je Romi seksualno napali i ona je zajedno sa roditeljima prevezena u bolnicu na pregled.

Napasnik četnaestogodišnjak

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneli su krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i silovanje.

Sumnja se da je on, oko 18 časova na keju na Adi Huji, uz pretnje, napao dve maloletne osobe ukrao im mobilni telefon i blutut zvučnik, nakon čega je, jednu od oštećenih, seksualno napastvovao.

 

Policija je, ubrzo, u obližnjem romskom naselju privela Đ. M. (15) i Đuricu S. (21) kod kojih je pronašla mobilni telefon i novac ukraden od napadnute devojčice.

Uhapšena Đurica S. policajcima je rekla da navodno nije videla da je devojčica silovana, ali je čula da su joj trojica pripadnika romske nacionalnosti skinula donji veš, probali da je siluju i primorali na oralni seks.

 

 

Za dvoje osumnjičenih za seksualno zlostavljanje deteta i dalje se traga.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading