SKANDAL! HAPŠENJE U ELITNOM STRIPTIZ-BARU U BANJALUCI: Devojke iz Srbije zabavljale Slovence!

Autor:

Hronika

25.01.2021

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od šest devojaka uhapšenih u Banjaluci u policijskoj akciji "Dolar", dve su dosad priznale da su se bavile prostitucijom. Od njih šest, četiri su iz Srbije, a u ovoj akciji u lokalu "Caribic Dance", u okviru hotela "Ćetojević", ukupno je uhapšeno 11 osoba, među kojima i četiri sa slovenačkim državljanstvom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Kada je policija upala u ovaj striptiz-bar u Banjaluci, sve je stalo - gosti su zanemeli, a striptizete prestale sa igrom, javili su lokalni mediji.

Odmah je uhapšen vlasnik lokala Lari Živković iz Prnjavora zbog navođenja na prostituciju i nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Zbog sumnje da su pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu uhapšene su Adna M. i Nina Š. iz Banjaluke, Marta V., Ana S., Zvezdana D. i Nina K. iz Srbije. Kod njih je pronađena i oduzeta određena količina novca zarađenog prostitucijom.

Devojke iz Srbije biće saslušane i predate službi za strance radi deportacije.

 

 

 

U klubu su uhapšena i četiri državljanina Slovenije. Kod jednog je pronađen kokain, dok su preostali bili pozitivni na testu za drogu. Kako mediji u RS saznaju, kokain je pronađen kod Bernarda Ćosića. Uhapšeni su još i Alen Duranović, koji je zbog droge izdržavao zatvorsku kaznu od tri godine, Mirhad Ferhativić, koji ima i državljanstvo BiH, a ranije je izdržavao kaznu od šest godina zbog krađa vozila, te Miroslav Savanović, koji je ranije u Italiji hapšen zbog sumnje u zloupotrebe droga.

Policija je, inače, već neko vreme sumnjala da su u ovom lokalu duže vreme pružane seksualne usluge za novac. Izvor uključen u istragu otkriva da je banjalučka policija tokom ove akcije došla do potvrđenih operativnih saznanja i informacija šta se tamo dešava, pa je u noći između petka i subote upala u lokal.

- I pored zabrana, lokal je radio posle 22 časa, a u njemu je zatečeno više od 20 osoba - navodi dobro obavešteni izvor.

RepublikaFoto: e-stock
Tijana Ajfon

Tijana: Dokažite da sam makro!

U obrazloženju optužnice protiv Tijane Ajfon se navodi da je starleta krajem maja ove godine podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda G. S. i S. P. da u cilju pružanja intimnih usluga otputuju s njom u Bosnu i Hercegovinu, u Bijeljinu, gde je na privatnoj zabavi za pružanje tih usluga trebalo da dobiju po 500 evra.

Ona je optužena da je zajedno sa navedenim osobama ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, preko vodene granice na Savi, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu.

Tijana je po izlasku iz zatvora izjavila da je to bila najobičnija proslava.

- Hajde da zanemarimo prelazak granice... To ne znači da sam ja makro, to tek treba da se dokaže - ispričala je Tijana.

I dok će istraga tek pokazati razmere ovog biznisa, u koji su upleteni akteri iz RS, Srbije i Slovenije, sličan slučaj registrovan kod Bijeljine već dobija sudski epilog.

Tužilaštvo BiH podiglo je krajem prošle godine optužnicu protiv Beograđanke Tijane Maksimović (28) poznatije kao Tijana Ajfon, koja je tereti za krivično delo međunarodno navođenje na prostituciju.

Ona je uhapšena 27. maja u akciji "Kristal" sa još 15 osoba zbog organizovanja orgija i kokainske žurke u vikendici u Suvom Polju kod Bijeljine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
stanko

25.01.2021 13:46

e ovo je dobro! u Banja Luci, devojke iz Srbije zabavljaju slovence pa ko kaze da nema vise bratstva i jedinstva :D

Vladimir

25.01.2021 15:03

Nisu ih zabavljale već su se parili međusobno!

Mr

25.01.2021 15:15

A Slovenci Mujo i Haso.