POVREDE NE OSEĆAM, AL' SRCE ĆE MI PUĆI: Potresna ispovest oca poginule šampionke u fitnesu

Autor:

Hronika

13.11.2017

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne bole me povrede. Ne osetim ih. Boli ono što nikada neće proći", u potresnoj ispovesti za Srpski telegraf kaže Jovo Beslać (42), koji je u jednom trenu ostao bez supruge Tanje (37) i ćerke Milice (16), mlade šampionke u fitnesu.

RepublikaFoto: facebook.com/Dejan Berić
Skrhan bolom: Jovo sa tragično nastradalom ćerkom Milicom

One su stradale u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u Kovačici, u kojoj je i sam Jovo zadobio prelom ramene kosti.

Saučešće

Nakon ukazane pomoći u bolnici u Pančevu, Beslać je pušten na kućno lečenje. Stavljen mu je okovratnik i ima brojne modrice po telu i jedva se kreće. Lica crvenog od suza, pita se zašto se to moralo desiti njima, zašto on nije otišao, a one ostale. Dok neprestano ljubi fotografiju svojih najdražih, privija se uz sina Nenada, jedinog koji mu je ostao.

- Zbog njega znam da moram da živim, ali kako ću, ne znam. Ne živi mi se... Zašto smo morali da se podelimo, da one odu, a mi da ostanemo? Zašto, kada se nikada nismo razdvajali? Bože, daj mi snagu, srce će mi pući - jeca Jovo okružen brojnim prijateljima i rođacima koji su došli da mu izraze saučešće zbog ogromnog gubitka.

Uz Jovu i Nenada stalno je i Suzana, rođena sestra stradale Tanje.

- Bile smo više od sestara, najbolje drugarice i stalna podrška jedna drugoj. Mlađa sam samo godinu dana i bukvalno smo od rođenja nerazdvojne. Bila je vesela, pozitivna, vredna, uvek doterana, a istovremeno i požrtvovana majka i supruga. Sa Milicom su stalno išli na takmičenja, davali su joj ogromnu podršku i vetar u leđa. Tako je trebalo da bude i ovaj put. Toliko su se radovali što je uvršćena u reprezentaciju, u kojoj je bila najmlađa - kroz suze priča Suzana i sama uspešna sportistkinja, kuglašica.

Jovo: Znam da zbog sina moram da živim, ali kako ću, ne znam. Ne živi mi se

Za Milicu svi imaju samo reči hvale.

- Bila je izuzetno nadarena, vredna i uspešna u fitnesu, koji je bio njena ljubav i u kom je ponela sve medalje koje su mogle da se osvoje u Srbiji, a prošle godine osvojila je i Prvenstvo Balkana. Kod mene je trenirala punu deceniju i bila je vanserijsko dete. Izgarala je i stalno grabila napred. Ovo je strašna tragedija za srpski sport - kaže Nataša Kubik, Miličin prvi trener u klubu "Kleopatra" u Apatinu.

Sahrana

Povodom ove tragedije, predsednik opštine Apatin Milan Škrbić proglasio je utorak za dan žalosti u ovoj opštini, dok će Milica i njena majka Tanja biti za sahranjene zajedno u sredu, u 15 časova, na groblju u Apatinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading