UŽASNA NESREĆA: Radnik pao sa DELTA SITIJA, hitno prebačen u Urgentni centar

Autor:

Hronika

23.01.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik (35) na gradilištu tržnog centra "Delta siti" teško je povređen i hitno prebačen u Urgentni centar Niš, u nezgodi koja se dogodila danas oko 13:30 a u policiji kažu da su o svemu obaveštene nadležne inspekcije.

RepublikaFoto: instagram/NS uzivo
Foto: Ilustracija

Navodno, pao je sa visine od deset metara.

U KC Niš kažu da je radniku odmah po prijemu, urađena hitna, kompletna dijagnostika, prilikom koje su utvrđene teške ortopedske povrede donjih ekstremiteta, karlice i rebara, zbog čega je pacijent odmah hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, radi daljeg, 24-časovnog praćenja vitalnih parametara, piše Kurir

- U toku je konzilijarno sagledavanje pacijenta, nakon čega će biti određen dalji tok lečenja. Diše spontano i kako trenutno, neposredno, nije životno ugrožen, hirurška intervencija će najverovatnije biti obavljena kada zdravstveno stanje bude potpuno stabilno - kažu u KC Niš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading