UKLETO SELO BOKA: Pre 20 sati nađena MRTVA BAKA, a pretprošlog leta MANIJAK devetogodišnju pastorku primorao na ORALNI SE*S

Autor:

Hronika

22.01.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se u selu Boka kod Zrenjanina dogodio užas. Nađena je Eržebet B.(83) bez odeće, u lokvi krvi, sva blatnjava.

RepublikaFoto: pixabay.com
Mesto zločina (Ilustracija)

Glavni osumnjičeni za zločin je njen 16 godina mlađi suprug Andraš Žolnai Bandi koji je policiji poznat od ranije jer je navodno ispekao bivšu zenu.

Bandi je u selu poznat i  kao kradljivac, a sumnju da je sinoć ubio Eržebet policiji je iskazao prvi komšija koji je i zatekao jezivi prizor u kuci starice. 

Dok policija i Više javno tužilastvo u Zrenjaninu istražuju čitav slučaj , meštani Boke se prisećaju raznih zverstava koja su potresala selo. Pre samo godinu po dana, Radenko N. (54) iz sela Boka kod Zrenjanina uhapšen je zbog sumnje da je ćerku svoje žene nekoliko puta tokom juna dodirivao po genitalijama i primoravao na oralni seks.

Kako navode komšije ovog sela, Radenka nisu videli mesec dana dodajući da je navodno bio u inostranstvu.

On je priveden nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio tri krivična dela obljuba nad detetom, nasilje u porodici ( supruzi pretio da će je ubiti) i nelegalno posedovanje oružja, a u pitanju je pištolj koji je supruga osumnjičenog predala policiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading