Vlasnik Knez petrola zatekao lopove u kući pa poručio policiji: Doniraću sav novac koji su mi ukrali ako budu uhašpeni

Autor:

Hronika

22.01.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko lopovi, koji su iz moje kuće u sredu po podne odneli oko 100.000 evra i dva sata marke "roleks", budu uhvaćeni, sav novac doniraću policiji - rekao je Srđan Knežević, vlasnika "Knez petrola".

RepublikaFoto: knezpetrol.com
Srđan Knežević

On je opljačkan pre dva dana dok je bio kod majke i sestre na slavi. 

- Pljačkaši su očigledno već neko vreme pratili svaki moj korak i čekali pogodnu priliku da me pokradu. Izvesno je da sam bio tipovan. Sa porodicom sam u trenutku pljačke bio kod majke i sestre, na proslavi krsne slave koju smo obeležili u krugu familije, jer mi je otac nedavno preminuo. Lopovi su preskočili ogradu i obili zadnja vrata, kako bi ušli u kuću - rekao je Knežević

Nakon što se vratio sa slave, primetio je haos i premetačinu u kući. Tragedija je mogla biti i veća jer je Knežević ušao u kuću dok su razbojnici još uvek bili u njoj, ali su na sreću odmah pobegli - pišu Novosti

- Oni su savršeno dobro znali da nikog nema u kući. Uradili su kompletnu premetačinu, čak su iz tegli praznili kafu i šećer ne bi li našli novac. Pomerili su i sve slike sa zidova, nadajući se da se iza jedne od njih krije sef sa parama. U kući je bilo totalno rasulo. Sve je bilo pripremljeno besprekorno, a lopovi su mislili na svaki detalj. Ukradena su dva "roleks" sata i 100.000 evra, koje ću, ukoliko budu pronađeni, donirati policiji - ispričao je Knežević.

Ceo događaj trajao je tačno 21 minut, od 17.34 do 17.55, što su zabeležile nadzorne kamere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading