VIŠI SUD U VRANJU OSUDIO MARJANA VUJAČIĆA: "Zemuncu" 30 godina za ubistvo iz osvete!

Autor:

Hronika

21.01.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Vranju osudio je na 30 godina zatvora Marjana Vujačića zbog ubistva Jugoslava Cvetanovića iz tog grada. Cvetanović je inače rođeni brat Saše Cvetanovića zvanog Pitbul, koji je pravosnažno osuđen za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata vođe "zemunskog klana" Luke Bojovića.

RepublikaFoto: facebook.com/Marjan Vujacic
Marjan Vujačić

Vujačić je osuđen jer je 27. septembra 2017. u Vranju oko ponoći ubio Jugoslava Cvetanovića Jugeta. Njemu je sud produžio pritvor.

Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo žalbe.

Vujačić je, prema presudi, prišao s leđa Cvetanoviću i iz škorpiona u njega ispalio 14 metaka, od kojih ga je 10 pogodilo. Preminuo je na mestu ranjavanja.

 

Saša Cvetanović je tokom suđenja za ubistvo Bojovića u više navrata rekao da strahuje za život brata zbog osvete Luke Bojovića, koji je inače od februara 2012. u zatvoru u Španiji zbog nedozvoljenog držanja arsenala oružja. Cvetanović je pravosnažno osuđen na 35 godina zatvora jer je 2013. u Beogradu ubio Nikolu Bojovića.

Vujačiću se u Podgorici u odsustvu sudi za ubistva Veselina Kalezića 2018. i Mila Ilića 2019.

Mediji navode da se sumnjiči i da je ubio Vranjanca Gorana Tasića u Amsterdamu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading