PRESEDAN ZA SVAKU OSUDU: Inspektor dobio samo PET MESECI NANOGICE posle brutalnog čina! Novinarka šokirana sudijama

Autor: Republika

Hronika

21.01.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka lista "Vranjske" požalila se ublažavanjem mera prema inspektorukoji je brutalno pretukao njenu sestru i oca.

RepublikaFoto: youtube.com/TV HAPPY
Tanja Janković

Jankoviću je inicijalna kazna od 12 meseci kućnog pritvora ublažena na pet meseci. što je pokrenulo talas objava bivše novinarke B92 na Fejsbuku, tražeći pravdu i sankcije prema timu sudija koji su tako presudili.

Podsećamo, Nenad Janković je dobio najstrožu presudu od čitave grupe muškaraca, osuđene u martu 2020. godine, za incident u restoranu iz 2012. godine.

- Da li je sudsko veće u sastavu: Nada Čović, Tatjana Mihajlović, Zorica Stojčić sve sno da niko nije jači od zakona? - napisala je Jankovićeva na objavi na kojoj se vide sestra polomljenog nosa i otac sa "šljivom" na licu.

Naglo ublažavanje kazne sa 12 na pet meseci je zaista presedan, naročito za zverski čin Jankovića i njegove ekipe. Biće potrebno "pretresti" sudsko veće i utvrditi da li su podlegli tome što se radi o vranjskom inspektoru, a zna se da niko nije viši i važniji u državi od zakona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading