(VIDEO) PUCAJU PRANGIJE NA SLAVI KOD ZVICERA: Opasni momci obeležili Jovanjdan a među njima je bio i ON

Autor:

Hronika

21.01.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Radoja Zvicera proslavila slavu uz Jadranku Barjaktarević i Velju Nevolju.

RepublikaFoto: republika
Veljko Belivuk

Snimak koji smo dobili sa slave Svetog Jovana čija je domaćica žena ozloglašenog kriminalca kavačkog klana Radoja Zvicera, Tamara Zvicer.

Kako naš izvor prenosi, za atmosferu je bila zadužena pevačica Jadranka Barjaktarević koja se nedavno nažla u žiži javnosti nakon skandala sa proslave DPS-a gde je pevala anti-srpske pesme.

 

Ono što posebno privlači pažnju a to je da se na snimku u jednom momentu pojavljuje Veljko Belivuk koji je usko povezan sa Zvicerom i kavčanima. Izvor kaže da se u jednom momentu za vreme trajanja pesme "kralj ponoći" čula i pucnjava.

Podsetimo kako mediji ranije pisali, Tamara Zvicer prvi put se našla u javnosti nakon neuspele likvidacije njenog supruga u Urajni prošle godine. Ona je napadačima uspela da odvuče pažnju kada je izvukla pištolj i počela da puca na njih. Inače, Tarama je crnogorskoj policiji poznata još od ranije pošto je na nju pokušno ubistvo 2016.godine za koje je osumnjičen Jovan Vukotić.

 

Saradnja Kavčana i Veljine grupe

Belivuk već više od godinu dana usko sarađuje sa kavačkim klanom. 

Kada je odmah nakon raspada jedinstvenog škaljarskog klana formiran i novi, kavački klan, vođe grupe počele su da traže saradnike u regionu.

U poslednjih nekoliko godina pojedine navijačke grupe u prestonici preuzele su primat u prodaji narkotika i demonstrirali su silu "na svakom ćošku", te su kavčani ubrzo shvatili da im je najbolje da saradnju sklope sa najopasnijim među njima.

 

 

Tako je u proteklih godinu, dve ovaj klan otpočeo blisku saradnju sa Veljkom Belivukom i Partizanovom navijačkom grupom "Janjičari" koju on predvodi.

Belivuk je "Janjičare" preuzeo nakon ubistva Aleksandra Stanovića zvanog Sale Mutavi. Ubistvo Saleta Mutavog u centru Beograda podiglo je veliku prašinu u beogradskom podzemlju. Kako je nakon zločina navedeno, nekoliko minuta pre ubistva, Stanković je bio u teretani, pa na piću upravo sa prijateljem Veljom Nevoljom i Miloradom Đurićem, u to vreme čuvarom Centralnog zatvora - pišu mediji

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading