TEŠKE GADOSTI! Mika Aleksić tokom silovanja tražio devojčicama da izgovaraju DESET BOŽIJIH ZAPOVESTI! Razlog je tek ZA ZAPREPAŠĆENJE!

Autor: Republika

Hronika

19.01.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakodnevno isplivavaju nove gadosti koje je čuveni učitelj glume Mika Aleksić radio svojim učenicama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mika Aleksić

Šokanta ispovest glumice Milene Radulović koja je nakon devet godina od silovanja odlučila da progovori i otkrije da je bila Aleksićeva žrtva, pokrenula je i druge devojke da ispričaju svoja strahovita uskustva preživljena u Mikinoj školi.

Kako kaže naš izvor iz istrage, jedna od silovanih devojaka, koja je želela da ostane anonimna, rekla je da ih je Aleksić sve oralno zadovoljavao, uz napomenu da im tako budi vrhunske emocije neophodne svakoj glumici, ali im je i pričao da moraju "da piju hormone rasta kako bi im i grudi više porasle".

 

 

- Uvek mi je zubima skidao gaćiće, a pred sam čin silovanja morala sam da izgovaram deset božijih zapovesti. Kada bi završio, rekao bi mi da sam se upravo sjedinila sa Bogom - deo je ispovesti jedne od zlostavljanih devojaka.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading