UŽAS U KRAGUJEVCU: Posvađali se u prodavnici, a onda je pala KRV!

Autor: Kurir, Republika

Hronika

19.01.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. D. (30) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je posle svađe zabio nož u grudi sugrađaninu N. N. (26).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto Ilustracija

Povređeni mladić je u teškom stanju prebačen u bolnicu, a napadač se zasad tereti za pokušaj ubistva.

Kako se saznaje, incident je započet u prodavnici u Ulici Drage Todorović u Kragujevcu.

 

Povređeni mladić je u teškom stanju prebačen u bolnicu, a napadač se zasad tereti za pokušaj ubistva.

Kako se saznaje, incident je započet u prodavnici u Ulici Drage Todorović u Kragujevcu.

Svađa pa tuča

- Dva mladića su se posvađala, a potom i potukla u trgovinskom objektu. Nakon toga su izašli napolje, a tuča je postajala sve žešća. Onda je, kako se sumnja, Davor zario oštro sečivo u grudi svog suparnika. Nesrećni mladić nije znao šta ga je snašlo, počeo je da pada, a krv je lila na sve strane - kaže izvor blizak istrazi i dodaje:

- Sreća u nesreći je bila što je napadač promašio srce, pa je N. N. dobio šansu da preživi. Ipak, kako se saznaje, probušeno mu je plućno krilo i zadobio je povrede opasne po život. Upravo zato D. D. je osumnjičen za pokušaj ubistva, a uhapšen je ubrzo nakon napada i danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu - naveo je izvor. 

 

Horor na ulici

Tuča se dogodila u Bagremaru, kragujevačkom naselju ozloglašenom po obračunima lokalnih dilera i bandi. Radnici prodavnice u kojoj je sukob počeo videli su čitavu horor scenu od početka do kraja.

Nisu želeli da se pojavljuju u medijima, ali kažu da su prisustvovali horor prizoru koji će sigurno pamtiti celog života. Kažu da su videli tuču, ali se niko nije nadao stravičnom krvoproliću koje je usledilo.

D.D. sa svojom porodicom živi u istoj ulici u kojoj se dogodio pokušaj ubistva. U prodavnici ga poznaju, a kako se saznaje, on i žrtva se znaju odranije. Lekari nakon operacije pokušavaju da održe N. N. u životu. U slučaju najgoreg scenarija, Davor će biti prvi osumnjičeni za ubistvo.

Nožem na druga

Pre nekoliko dana u Beogradu se na se ulici dogodio sličan napad. D. I. (20) uhapšen zbog sumnje da je nekoliko sati nakon dočeka srpske Nove godine izbo nožem u srce druga Ivana Trifunovića (22), koji je preminuo od teških povreda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading