OTKRIVAMO DETALJE OPTUŽNICE PROTIV ALEKSIĆA: Reditelj predator se tereti ZA 15 KRIVIČNIH DELA!

Autor:

Hronika

19.01.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: printskrin
Mika Aleksić

Na saslusanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu čuveni učitelj glume Mika Aleksić priveden je kako i dolikuje nasilnicima i silovateljima, u pratnji policije i uz sve mere predostrožnosti. 

Aleksiću je određen jednomesečni pritvor, a tereti se da je u periodu od 2008. do 2012. godine izvrsio čak petnaest krivičnih dela nas šest devojaka, od kojih je jedna i dalje maloletna, dok je drugih pet uglavnom zlostavljao u tinejdžerskim danima, ali i po navršetku 18 godina.   


- Na štetu šest oštećenih ženskih lica, Aleksić se tereti da je izvršio osam krivicnih dela silovanje i sedam nedozvoljenih polnih radnji u periodu do 2012 godine - naveli su iz Tužilaštva nakon što je juće u kasnim popodnevnim satima producent i reditelj saslušan pred zamenikom višeg javnog tužioca.  

U saopštenju se navodi da je optuženi negirao sva krivična dela, kao i da je slobode lišen iz razumljivih razloga, kako ne bi ometao istragu. 

 

 

 

Dalje u dopisu iz Tužilaštva kažu da je javnost uznemirena jer je za nasilje optuženo lice koje je ujživalo društveni i ugled. Stoga je tužilštvo u ovoj fazi postupka sve učesnike obavezalo na tajnost jer je predmet spora degradirajući za one koje su prošle Aleksićevu torturu. Svim strankama je predloženo da u interesu maloletnih lica i vođenja istrage ne govore javno o novim detaljima postupka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading