NASTAVLJENO SUĐENJE "UBICI SA TVITERA"! Opet besramno FOLIRA! POKAZAO NOŽ, PA TVRDI DA POLICIJA LAŽE!

Autor:

Hronika

18.01.2021

11:51 >> 11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Neđeljku Đuroviću (31) povodom optužbi za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine u Beogradu, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem policijaca koji su te noci bili na zadatku .

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

Policajci  Marko Kosanović (40) i Nebojša Pavić (56) su ispričali da je Đurović priznao zločin po hapšenju i da ih je lično on poveo do noža kojim je izvršio zločin i potom ga bacio u sneg nedaleko od ulaza u zgradu ispred joje je i usmrtio Mileusnića.

- Pavić i ja smo sa krim tehničarem i optuženim Đurovićem otišli na mesto na kom je Đurović prema sopstvenom priznanju bacio nož. Da nam on nije pokazao mi ga drugačije ne bismo našli. On je nož bacio nedaleko od mesta zločina . Išli smo iz Ulice Dimitrija Tucovića jednom ulicom desno na gore i optuženi nam je pokazao rukom prema nizbrdici gde je završio nož kojim je počinio zločin- rekao je pod zakletvom policajac Kosanović. 

Otac ubijenog Miloša revoltiran

Otac ubijenog studenta Goran Mileusnić prisustvovao je suđenju sa drugarima pokojnog sina i po završetku pretresa je rekao:
- Ma ovo je užas. Kako da normalan čovek sluša poremećenog ubicu dok se besramno brani, a moje nevino dete trune - revoltirani je rekao Mileusnić. 

Od nedavno penzionisani operativac za krvne delikte  Nebojša Pavić je potvrdio izjavu kolege izjasnivši se da Đurović nije njemu lično priznao zločin nego njegovom kolegama koji su ga ispitivali.

- Čuo sam kada je Đurovic razgovarao sa mojim kolegama operativcuma i kada im je priznao zločin - trdio je Pavić. 

Đurović je negodovao tokom isitivanja svedoka iz policije i tvrdio je da mu je priznanje iznuđeno, kao i da je dodirnuo nož prilikom pokazivanja policiji, te da su zato njegovi otisci bili na njemu. Prisutne policajce koji su svedočili optuzio je da su su ga zajedno sa kolegama prisiljavali da prizna zločin i da su bili nasilni prema njemu.

Ubicu majka hrabrila na suđenju


U više navrata Đurović je pogledom komunicirao sa svojom majkom koj je sedela dijagonalno iza njega, u publici. 

U jednom navratu majka ga je osmehom ohrabrivala , a on joj je uzvratio, takođe, veselim izrazom lica.

Podsećamo, prema optužnici Višeg javnog tužilaštva, Neđeljko Đurović se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Prema pisanju medija, Đurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali je godinama živeo u Beogradu, gde su mu roditelji kupili stan.

 

 

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru. Njega Đurović nije poznavao, ali je posle noći provedene, najvećim delom na tviteru, rešio da isproba kakav je osećaj ubiti nekog nožem i Mileusnić je, na žalost, bio njegova nasumična žrtva. 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading