(FOTO) SJENICA ZAVIJENA U CRNO: Ovo su otac, majka i ćerka koje je UBIO Enedin Turković! PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI

Autor:

Hronika

18.01.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas, 18. januara, u opština Sjenica će biti dan žalosti povodom trostrukog ubistva u selu Rasno.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Stradali ni krivi ni dužni

Gradske vlasti odlučile su da na taj način iskažu tugu zbog tragedije koju je izazvao Enedin Turković (44) iz sela Doliće. Turković je hicima iz pištolja "TT 7,62", za koji je navodno imao dozvolu, posle kraće svađe ubio bivšu ženu 14 godina mlađu Biseru, kao i njene roditelje Fehima(64) i Šefku(60).

U krvavom pohodu pomahnitalog Dolićanina teško je ranjen njegov bivši šurak Bekim, dok su lakše ranjeni dvoje komšija i rođaka  koji su se zatekli u gostima. 

Turković je pobegao nakon što je napravio masakr u kući bivše tazbine i skrivao se po sumarku od policije i porodice koji su odmah počeli potragu za njim nakon dojave o tragičnom događaju. Kad ga je policija opkolila Enedin je pucnjem iz istog "tetejca" kojim je pobio Šemovice, oduzeo zivot i sebi. 

Foto: facebook.com/printscreen
Odluka o Danu žalosti u Sjenici 

Sahrana troje Šemovića biće danas u 11 i 30 sati, na groblju u Rasni, dok će porodica Enedina  ispratiti na poslednji put, pola sata kasnije u njegovom selu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading