(FOTO) OVO JE ŠKOLA STRAVE U KOJOJ SU SILOVANE GLUMICE: Mikine komšije u strahu, povukli DRASTIČAN POTEZ!

Autor:

Hronika

17.01.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski režiser i glumac osumnjičen za silovanje i nedozvoljene polne radnje to je činio u školi u Knez Mihailovoj u Beogradu.

Foto: youtube.com/alo
Ulazna vrata u zgradu u kojoj se odigravao horor

Kako se nezvanično saznaje, Miroslav Mika Aleksić je navodno silovao učenice u njegovoj školi glume u Knez Mihailovoj ulici, prenosi Alo. Škola strave na toj lokaciji je zaključana, a prolaznici ni ne slute da se navodno monstruozno nasilje odvijalo baš tu.

Nedugo zatim, komšije su iz straha skinule ime Mikine škole sa interfona.

Foto: youtube.com/alo

Podsećamo, Miroslav Mika Aleksić (68) uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mika Aleksić

Slavna glumica Milena Radulović prijavila je svog nekadašnjeg nastavnika za navodno silovanje i priznala sve što je trpela skoro čitavu deceniju.

-Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se – navela je Radulovićeva u potresnoj ispovesti za medije, a saopštenje iz policije apeluje na sve žrtve da progovore i otkriju identitete nasilnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading