Jurio ga dok nije pao, a onda mu SASUO METAK U GLAVU: Pripadnik JSO osuđen za ubistvo dilera na Voždovcu

Autor: Tanjug, republika.rs

Hronika

17.01.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji pripadnik Jedinice za specijalne operacije Predrag Dangubić (49) pravosnažno je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva Radovana Laketića (37) iz Pljevalja 1. juna 2018. godine na Voždovcu i nedozvoljenog nošenja pištolja.

RepublikaFoto: youtube.com/RUDAR 7
JSO

Ovom odlukom Apelacionog suda odbijene su kao neosnovane sve žalbe i potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je prošlog juna Dangubić osuđen na jedinstvenu kaznu od 15 godina zatvora zbog krivičnih dela ubistvo i nedozvoljenog nošenja pištolja, objavio je Apelacioni sud.

U presud i se navodi da je Dangubić osuđen, jer je u toku noći 1. juna 2018. godine ubio Laketića ispred zgrade u kojoj je on živeo.


Čekao ga je na parkingu i pošsto je Laketić parkirao vozilo i izašao iz njega, pričajući mobilnim telefonom, Dangubić mu je prišao sa leđa i u njega iz automatskog ispalio više projektila.
RepublikaFoto: srbija.gov.rs
Ubijen - Radovan Laketić

Kada je Laketić počeo da beži, Dangubić je nastavio da ga prati i da puca, a pošto je potrbuške pao pored drveta, okrivljeni mu je prišao i pucao mu u glavu, a potom pobegao.


Mediji su nakon hapšenja krajem juna 2018. godine preneli da je Dangubić ranije bio zaposlen u MUP-u, tačnije u JSO, od 1997. do 2003. godine, ali da je sada već pre više od 17 godina isteran iz službe.

Laketić je takođe imao policijski dosije, a početkom 2018. godine izašao je iz zatvora, posle odslužene osmogodišnje kazne zbog trgovine drogom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading