DETALJI PAKLA KROZ KOJI JE PROŠLA MILENA RADULOVIĆ! Dok je silovao, MIKA ALEKSIĆ joj govorio da je to PEDAGOŠKI! BOLESNO!

Autor: Republika

Hronika

17.01.2021

09:41 >> 09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Radulović navela je u prijavi da je od svoje 11 godine pohađala školu glume Miroslava Mike Aleksića (68) i da je on krajem 2012. godine, dok je pohađala grupni čas (tada maloletna) poljubio, bez njenog pristanka.

RepublikaFoto: instagram.com/milena.radulovic

Zlostavljanje se, kako je otkrila, nastavilo i tokom sledeće godine, a kao opravdanje je koristio da je to iz "pedagoških razloga i da se tako izaziva iskrena reakcija za buduću glumicu". On je Milenu dodirivao i silovao dok je imala individualne časove glume. Nesrećna devojka napustila je školu 2013. godine i upisala FDU.

Kako je navela, a prenosi "Informer", plašila se da prijavi zlostavljanje, a kada je saznala da se slično dešavalo još nekim prolaznicima navedene škole odlučila je da se obrati policiji.

Tokom dana je osim Radulovićeve, Aleksića za se*sualno zlostavljanje prijavila maloletna J. V., koja je izjavila da od svoje 15 godine pohađa školu glume Mike Aleksića i da je u prostorijama škole za vreme grupnog časa, Mika pozvao da dođe u njegovu kancelariju gde je komentarisao njen izgled, a zatim je dodirivao, prvo preko garderobe, po grudima i zadnjici, tražio da skine majicu.

 

 

Aleksića su prijavile i I.I., I.V. I i M.Đ., koje su bile polaznice škole glume Mike Aleksića, i koje su se*sualno zlostavljane u prostorijama škole u Beogradu i koje su sve u to vreme bile maloletne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading