Miljakovačani prestravljeni: Više nemamo dilemu da se u našem kraju razračunava mafija

Autor:

Hronika

16.01.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na restoran "Ćošak" u Vukasovićevoj ulici u Beogradu jutros pred zoru ispaljena je zolja, sto je unelo potpunu pometnju među stanovnicima beograskog naselja Miljakovac, budući da je pre samo dve nedelje isti ugostiteljski objekat, takođe bio meta slicnog napada.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Kafić na koji je pucano iz zolje

Projektil iz ručnog bacača "zolja" bačen je noću kada lokal nije radio i  niko nije povređen, kao i prethodnog puta.  Projektil je pogodio zid restorana, ali na svu srecu, nije eksplodirao, ali se posle dolaska prvih radnika u restoran brzo pročulo za napad. 

- Šta da kažem osim da više nemamo dilemu da se obračuavaju mafjaši. Sin gazdarice restarana je opasan tip i bavi se ko zna čime sve što ne bi smelo,  tako da je ovo verovatno opomena njemu. Meni liči da ga opominju za nesto sto treba da uradi. Možda da vrati neki dug. To nas normalne i poštene građane ne bi ni zanimalo da nismo svi ugroženi! Šta ako zapucaju usred dana kad se odvja normalan život?!Stradće nevini, kao što su u mnogim mafijaškim obračunima - rekao je na licu mesta jedan stanar iz obližnje zgrade koji je insitirao na anonimnosti, a sve u strahu da ne izazove gnev kod  porodice koja uspešno vodi taj restoran već godinama.

Da podsetimo, u noći između 2. i 3. januara u dvorište  restorana "Ćošak" bačena je bomba. Tom prilikom su oštećena, koliko nam je poznato, dva  automobila koji su bili parkirani ispred lokala. Komšije su tada rekle da se tokom noći čula eksplozija, a ekipa "Srpskog telegrafa" je bila na licu mesta i razgovarali smo sa MIljakovčanima. Tom prilikom dvojica muškaraca koje smo zatekli blizu restorana "Ćošak" rekli su nam da se plaše za svoju bezbednost. Sada su još više uplašeni i ispričali su nam još neke pojedinosti. 

- Sin vlasnice restorana je bio u inostranstvu dugo vremena. Ne znam je li se vratio, ali policija to verovatno zna. Oba puta je na teren izlazila policija i nezvanično su nam rekli da se ne zna ko su napadači, kao ni razlog bacanja eksplozija na kuću i restoran porodice Živković- kaže drugi komšija.

Dan nakon prvog napada, u restoranu su negirali da se eksploziia i dogodila, a njihovi susedi kažu da kriju jer su svesni kome je bila namenjena bomba. Mi smo i putem telefona pokušali da još nešto saznamo od zaposlenih u restoranu.

- Ne, mi ništa nismo zatekli i nemamo pojma o bilo kakvoj eksplozjji. Danas radimo najnormalnije - rekao je muškarac koji se javio na telefon. 

Danas, posle ispaljivanja prjektila velike razorne moći,  smo dobili još šturiji odgovor, ali ovaj put nisu negirali da se dogodio napad na njihov objekat.

- Ja nemam ovlašćenja da bilo šta govorim o tome, a trenutno nema nikoga ko bi mogaao da to uradi - poručio je muškrac iz restorana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading