OTAC MONSTRUM! Detalji zverskog SILOVANJA BRATA (3) I SESTRE (2) u InđijiI! CELU NOĆ PROVELI NA OPERACIONOM STOLU!

Autor: Republika

Hronika

16.01.2021

11:36 >> 11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strava i užas!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali 40-godišnjeg M. E. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom.

Slučaj je policiji u Inđiji prijavila supruga osumnjičenog koja je rekla da on seksualno zlostavlja njihovu decu trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku.

Kako Republika saznaje, deca su prethodnih dana bila kod oca, pošto su roditelji razvedeni.

Kada su se juče vratila kod majke, bilo je evidentno da su u strahovitim bolovima.

- Nekako su, iako mali, pokazali majki da imaju bolove u predelu intimnih delova, teško su se kretali i non-stop plakali. Žena kad ih je skinula, imala je šta i da vidi. Dečak je imao teške povrede anusa, devojčica povrede u predelu vagine. Frapirana žena je decu odmah odvela ko lekara, i lekari i ona su zvali policiju. Deca su iz Inđije zbog težina povreda odmah prebačena u KBC u Novi Sad - kaže naš izvor iz istrage.

Kako saznajemo, lekari u Novom Sadu su morali da odrade više operacija tokom noći, kako bi mališanima povrede koje su zadobili od silovanja bile sanirane. Sve one su nastale mehaničkim putem.

 
Osumnjičenom ocu je određeno zadržavanje do 48 sati. On ima krivični dosije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading