SRBIN UHAPŠEN U INOSTRANSTVU: Teško ranio PRIJATELJA i to ne bilo čime!

Autor: Blic, Republika

Hronika

15.01.2021

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Srbin Damir M. uhapšen je na Malti i protiv njega je podignuta optužnica zbog sumnje da je u na jednoj rejv žurki napao svog prijatelja polomljenom flašom.

Damir M. iz Srbije, uhapšen je pre dva dana i odveden je pred prekršajni sud na Malti, jer se sumnjiči da je kriv za teško ranjavanje svog 46-godišnjeg prijatelja, Brajana Saruana.

Ovaj incident se dogodio u jednom od stanova u naselju San Điljan gde se održavao afterparti nakon zabave koja se održavala na otvorenom u Berzebugu.

Kako prenosi portal "Maltatoday", policija sumnja da su na ovoj zabavi korišćene velike količine droga, koje su ljudi na žurci, a pored toga i učesnici u tuči, konzumirali tokom cele noći.

Bili po uticajem droga

Da bi se tačno utvrdile sve okolnosti, na sud će biti pozvano i nekoliko očevidaca koja bi eventualno mogli da pomognu u istrazi.

 

Jedan od branilaca optuženih objasnio je da su svi svedoci bili "neosetljivi i pod uticajem droge", te ne zna koliko će oni biti svrsishodni kao svodoci incidenta.

Milosavljević je još optužen za posedovanje droge ekstazi i za kršenje javnog reda i mira.

Navodno žrtva Brajan, kako je objasnio inspektor sa Malte, nalazi se u bolnici i delimično je odgovoran zbog izazivanja tuče u kojoj je povređen.

Policijska istraga navodno je utvrdila da je prvo Brajan napao Milosavljevića sa slomljenom flašom. On se izjasnio na sudu da nije kriv, a zatim je pušten uz kauciju i depozit od 5.000 evra i ličnu garanciju od 5.000 evra.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading