POTRESNA ISPOVEST FAMILIJE UBIJENOG MLADIĆA: Potpuno smo slomljeni!

Autor: Novosti, Republika

Hronika

15.01.2021

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

-Slomljeni smo potpuno. Majka Biljana, otac Dragiša, Ivanove dve sestre očajni su. Tim pre, jer se za to što je Ivanu učinjeno, tereti se, do juče, njegov najbolji drug Damir, sa kojim je odrastao, sa čijim roditeljima smo prijatelji, rekla je  za "Novosti" strina Ivana T. (22)P.

Ovako, za "Novosti", započinje svoju priču strina Ivana T. (22), koji je zbog teških povreda nanetih posle žurke u Ulici dr Ivana Ribara u Novom Beogradu, ubrzo preminuo u Urgentnom centru. Zbog sumnje da je usmrtio Ivana T. uhapšen je Damir I.(20). On se tereti za teško ubistvo i danas će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Šta je prethodilo tragediji i zbog čega je, uopšte, do nje došlo, porodica stradalog Ivana, kao i uhapšenog Damira - ne znaju tačno. Tim pre, jer ni jedan ni drugi nikada nisu imali problema sa zakonom, niti su bili problematični.

 

 

 

- Niko nije slutio da će odlazak na Doček pravoslavne Nove godine završiti tragedijom - kaže strina ubijenog Ivana.

Šta se tačno dogodilo kobne noći na dečijem igralištu u novobeogradskom naselju pokazaće istraga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading