On je KNELETU jedini smeo da se SUPROSTAVI! Tuča o kojoj se jako malo zna, a koja je dovela do posledica

Autor:

Hronika

15.01.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Beograda koji je bio devedesetih godina uzor mladima, što zbog svog specifičnog stila oblačenja što zbog svoje naprasite naravi činilo se da je bio nepobediv.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Knele i Skole

Aleksandar Knežević Knele definitivno je simbol jednog turbulentnog vremena o kome se godinama nakon njegove smrti razne situacije u kojima je bio akter prepričavaju.

Poznat po brojnim konfliktima u koje je ulazio bez razmišljanja gde se suprotstavljao u to vreme čak i većim "facama" od njega, Knežević je u to vreme bio mladić od koga se trebalo i te kako sklanjati.

No, ipak izgleda da je bilo i onih koji su uprkos svemu Kneletu smeli da izađu na crtu i da mu pruže otpor.

Jedan od njih je i momak iz Rakovice, Zoran Uskoković Skole.

Kneletov dobri prijatelj Aleksandar Jovović ispričao je situaciju u kojoj su se ova dva žestoka momka sa beogradskog asfalta našla, a o kojoj javnost jako malo zna.

 

- Poznata su braća Vanja i Aleksandar Sale Jovović, oni su moji prijatelji. Vanja je bio stariji i mnogo jak na ruke... Posted by Legende devedesetih on Sunday, 23 September 2018

 

Kako je Jovović rekao Zoran Usković Skole i Knele su zajedno sedeli u jednom kazinu. Poznat po tome da je svima davao pare na kamatu ili uzimao automobile u zalog Zoran Uskoković Skole je tada Kneletu nešto prigovorio na šta je ovaj burno reagovao, u tom momentu Skole je udario Kneleta da se ovaj srušio kao sveća doslovce, kazao je Jovović

On je takođe napomenuo da Knele nikada nije dobijao batine već da je uvek bio organizovan sa čoporom klinaca oko njega koji su ga pratili i koji su uvek bili spremni da skoče za njega iako ih on nikada nije ni zvao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading