Nije pustio suzu čak ni kad ga je otac TUKAO: Arkan je samo dva puta u životu ZAPLAKAO, to ga je mnogo pogodilo

Autor:

Hronika

15.01.2021

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadeset i jednu godinu nakon smrti Željka Ražnatovića Arkana i dalje se ispredaju legende o njegovom životu. Čvrst čovek, kakav je bio, nije puštao suze ni kao dete kada je od oca dobijao najveće batine. Međutim dva puta je zaplakao.

RepublikaFoto: youtube.com/radovan džeko
Arkan

Prvi put je to bilo kada je 1991. godine u akciji oslobađanja Novog Tenja poginuo Arkanov šurak Šaleta Vukotić. Bio je to veliki udarac za vođu "tigrova".

- Gde sve nisam ratovao i šta sve nisam doživeo... Tog 9. avgusta sam prvi put zaplakao i prvi put sam se pred borcima pojavio neobrijan. Tog dana sam bio potpuno drugi čovek - rekao je svojevremeno Arkan.

Drugi put je zaplakao samo godinu dana kasnije kada je u borbi za oslobođenje Čelića poginuo Vladimir Homa, član ličnog obezbeđenja komandanta Srpske dobrovoljačke garde.

Niko i  nikada kasnije nije video suze na njegovom licu.

Kasnije je Ražnatovićeva majka ispričala anegdotu iz Arkanovog i Hominog odnosa.

- U jeku rata u Republici Srpskoj, moj Željko svratio je do Beograda. Taj Vladimir Homa bukvalno se nije odvajao od njega. Svratiše na ručak. I taman kad sam obojici napunila po tanjir, Homa ih brzo zameni - sećala se Slavka Ražnatović.

Homa je sve radio po navici, jer je pravilo bilo da se pazhi i na eventualno trovanje komandanta.

- Pa čoveče kod majke Slavke smo na ručku, šta ti je - smejao se Arkan.

- Služba je služba moj komandante.

Izvor (NOVOSTI)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading