Lažni policajac iz Vranja koji je opljačkao strance na auto-putu ostaje iza rešetaka do daljnjeg!

Autor:

Hronika

15.01.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju odredila je pritvor u trajanju do 30 dana osumnjičenom V.S. iz Vranja, zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivičnog dela prevara, saopšteno je iz Višeg suda.

RepublikaFoto: googlemaps
Stanica policije u Vranju

Radi se o slučaju presretanja automobila stranih državljanja na delu auto-puta od Vladičinog Hana prema Vranju i oduzimanja od istih određene sume novca i mobilnih telefona, navedeno je u saopštenju Višeg suda u Vranju.

Podsećamo, sumnja se da je on 27. decembra 2020. godine, u ranim jutarnjim satima na autoputu Niš-Vranje, kod sela Prevalac, putničkim vozilom, koristeći lažne registarske oznake i blinkere, presreo i zaustavio automobil "audi" stranih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica, državljanin Severne Makedonije, a drugi Albanije.

V.S. koji je, kako se sumnja bio u maskirnoj uniformi, predstavio se kao policajac i, uz pretnju oružjem, od njih uzeo novac i mobilne telefone.

Pretresom porodične kuće osumnjičenog policija je pronašla automatsku pušku, pištolj, municiju, dve bombe, službenu legitimaciju, maskirnu uniformu, blinkere, kapu-fantomku.

Izvor (KURIR)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading