Izazvala udes u kojem su mogla da stradaju i deca: Sandra Obradović dobila uslovnu kaznu od četiri meseca zatvora!

Autor:

Hronika

13.01.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu nakon izvedenih dokaznih radnji sa osumnjičenom Sandrom Obradović zaključilo je sporazum o priznanju krivice zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Sandra Obradović

Njoj je sud izrekao uslovnu kaznu zatvora u trajanju od 4 meseca, prenosi Kurir.

Određeno je da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljena u vremenu proveravanja od jedne godine ne učini novo krivično delo, uz izricanje mere bezbednosti-Zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri meseca.

Prema nezvaničnim saznanjima, Sandra Obradović je osuđena zbog toga što je u avgustu prošle godine pod uticajem alkohola izazvala lančani sudar na Novom Beogradu.

Foto: instagram.com/missobradovic
Sandra Obradović

Ona je tada svojim autom udarila u tri parkirana vozila i počinila veću materijalnu štetu, a troje dece, koja su se zatekla u trenutku nesreće na trotoaru, prošla su sa lakšim telesnim povredama.

Inače, Obradovićeva je početkom maja prošle godine optužila nevenčanog partnera Vladimira Babića, s kojim ima sina, za nasilje.  Ona je rekla da ju je on pretukao i da je sa strašnim povredama završila u Urgentnom centru, dok je Vladimir to demantovao i izjavio da bivša manekenka ima problem sa alkoholom.

Nakon toga je policija protiv nje podnela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira budući da je podvrgnuta alko-testiranju i izmereno je da u krvi ima dva promila alkohola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading