ČEKAJU REZULTATE OBDUKCIJE TELA IZVUČENOG IZ DUNAVA: Kuvarova porodica u agoniji!

Autor:

Hronika

12.01.2021

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica kuvara Milorada Vlaovića (39) iz Novog Sada, koji je misteriozno nestao krajem novembra 2020. na rečnom brodu "Primadona" u Lincu u Austriji, preživljava pravu agoniju.

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Milorad Vlaović

Naime, iako je u Dunavu pronađeno telo za koje se sumnja da pripada kuvaru, njegova porodica moraće još dve nedelje da čeka da bi rezultati obdukcije potvrdili da li je reč o Miloradu, pišu beogradski mediji.

Vlaović je poslednji put viđen 21. novembra na brodu u Austriji, na kojem je radio, i od tada mu se gubi svaki trag. Za njim je raspisana i Interpolova poternica. Sredinom decembra pojavila se informacija da je u gradu Štajeru viđen muškarac koji odgovara njegovom opisu, zbog čega je angažovana policija koja je pretraživala ceo rejon. Međutim, krajem godine austrijska policija je izvukla telo iz Dunava u blizini Linca, a sumnja se da je upravo reč o Vlaoviću. Detalj koji je ukazao policiji da bi to mogao biti on jeste sat na ruci utopljenika, koji je isti kao onaj koji je nosio nestali kuvar.

Podsetimo, Vlaović godinama radi na rečnom brodu kao kuvar, a zbog korone su Aranđelovdan slavili usidreni u Lincu. Oko 10 časova je rekao da ide da spava, a šta se potom desilo, niko ne zna. Sumnja se da se okliznuo i upao u reku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading