MISTERIJA NESTANKA LJUBOMIRA LAINOVIĆA: Od Dugijevog sina ni traga ni glasa! Brat objavio potresnu rođendansku ČESTITKU!

Autor:

Hronika

13.01.2021

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Lainović, mlađi sin ubijenog Branislava Lainovića Dugog, na Instagram nalogu okačio je dirljivu rođendansku čestitku posvećenu starijem bratu Ljubomiru, koji se već šest meseci vodi kao nestao.

RepublikaFoto: ST/I. JOVANOV
PROKLETSTVO S OCA NA SINA Branislav Lainović Dugi

- Misao me mori, gde si sada i šta radiš; u oku mi je lik, a u glavi osmeh tvoj, iskreno verujem da ćeš da se vratiš. Pomozi mi i reci kako bez tebe, brate moj - napisao je, između ostalog, brat Aleksa.

Njegovom bratu izgubio se svaki trag prošle godine, porodica je prijavila nestanak policiji, ali potraga još uvek nije dala rezultate. Prema nekim nezvaničnim informacijama koje su crnogorski mediji objavili, pozivajući se na tamošnju policiju, Ljubomir je pao kao žrtva rata crnogorskih narko-klanova, i to jer je navodno bio povezan sa "kavčanima".

- Podzemljem se krajem jula, početkom avgusta pronela priča o surovoj likvidaciji koju su počinili "škaljarci" kao osvetu za ubistvo svojih istaknutih članova Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u restoranu u Atini u januaru prošle godine. Iako je bilo jasno da iza toga stoji "kavački klan", nije se znalo ko je izveo samu likvidaciju, a onda se pročulo da su umešani neki momci iz Srbije. Jedan od njih je, navodno, bio Ljubomir Lainović - navodi izvor Srpskog telegrafa.

Za mladog Lainovića se prvi put čulo još davne 2014. godine, kada su ga u Ekonomskoj školi "Svetozar Miletić" u Novom Sadu napala trojica učenika. On je tada prošao s lakšim telesnim povredama. Čini se da je tada počeo da peče zanat žestokog momka.

Foto: Printscreen/instagram.com

On se ponovo sudario sa zakonom posle ubistva navijača Rada Petra Arsića ispred jednog kafića u beogradskom naselju Vidikovac u martu 2018. godine. U svađi i pucnjavi učestvovali su Lainović i Strahinja Đanković. Kasnije je Lainović oslobođen optužbi, dok je Đanković osuđen na 13 godina. Zanimljivo je da je Đanković uhapšen u Prištini u štek-stanu "kavačkog klana", a da je tom prilikom uhapšen i jedan od glavnih pucača ove kriminalne organizacije Mario Milošević.

Mladog Novosađanina je glasina da je učestvovao u masakru u Atini, čini se, koštala glave jer se njemu gubi trag u isto vreme kada i Podgoričaninu Savu Lopičiću. Navodno su obojica stradali u Španiji, gde su na tajnom mestu zakopani njihovi ostaci.

- Podgoričanin je inače bio blizak "škaljarskom klanu" i obezbeđivao je logističku podršku Dedoviću i Stamatoviću, koji su bili u bekstvu. On je znao njihovu lokaciju i, prema nekim informacijama, odao suparničkoj ekipi gde se kriju njih dvojica. Navodno je to uradio za milion evra, koliko su "kavčanima" vredeli Dedović i Stamatović - pisali su crnogorski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading