DRAMA U NIŠU! ZAPALILA SE TROŠNA KUĆA: Vatrogasci sekli žicu da bi izvukli čoveka, a on se okrenuo i vratio u plamen!

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

10.01.2021

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasno-spasilačkih jedinica, večeras je izbegnuta tragedija u Nišu, nakon što je u jednoj kući u Ulici Branka Radičevića, u naselju Palilula izbio požar.

RepublikaFoto: instagram.com/nsuzivo.rs
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, nešto posle 18 sati, na lice mesta su stigle dve vatrogasne ekipe koje su lokalizovale požar u trošnoj kući, čiji je vlasnik povređen.

- Vatrogasci su morali da proseku žicu, jer nisu mogli da priđu zapaljenoj kući. Tada su prvi put izvukli vlasnika kuće. On je neko vreme stajao tu, nije delovao povređeno. Odjednom se provukao kroz prosečenu žicu i vratio se u zapaljenu kuću. Vatrogasci su morali ponovo da ga izvlače, i tada je i zadobio opekotine. Srećom, tada je već stigla Hitna pomoć i oni su ga odmah zbrinuli - kažu očevici požara.

U Hitnoj pomoći je potvrđeno da su zbrinuli čoveka koji, prema prvim informacijama, ima opekotine prvog stepena.

 

- Pacijent je zadobio opekotine lica i šake, prebačen je do Urgentnog centra radi potpune dijagnostike. Sve ukazuje da su u pitanju površinske povrede, ako bude bilo potrebno, intervenisaće hirurzi plastičari – saopštila je Verica Božić, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći.

Niška policija je potvrdila da je došlo do požara, da je jedno lice povređeno i da se uzrok požara utvrđuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading