UHAPŠEN NAPADAČ IZ RIBAŠEVINE: Jezivi detalji krvavog pira na imanju kod Užica gde je Dragutin izbo ženu i dva muškarca!

Autor: Republika

Hronika

09.01.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užičanin Dragutin G. (41), koji je osumnjičen da je danas u selu Ribaševina nožem izbo troje ljudi, uhapšen je brzom akcijom užičke policije.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, do užasa je došlo na imanju čoveka koji je trenutno u inostranstvu, a gde je osumnjičeni boravio već danima.

Dragutinu su danas u goste došli N.M. (42), M.B. (43) i J.Z. (55), svi iz Užica. Pretpostavlja se da su se družili i da je u jednom trenutku izbila svađa, posle čega je, kako se sumnja, Dragutin potegao nož, povredio troje gostiju, a zatim pobegao.

Policija utvrđuje da li su konzumirali alkohol.

J.Z. je uspeo da, iako povređen, ode do prve kuće u komšiluku, odakle su pozvani policija i Hitna pomoć, koji su brzo stigli na lice mesta, a zatim povređene prevezli u užičku bolnicu.

Najteže povreda doživela je žena N.M., koja je hitno operisana. Takođe teške telesne povrede konstatovane su i muškarcu M.B., koji je smešten na Odeljenje intenzivne nege, dok je drugi muškarac J.Z. pretrpeo najlakše povrde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading