DETALJI POŽARA I POGIBIJE ŽENE ZRENJANINU! Starici pao krov na glavu, vatru izazvale neispravne instalacije! TELO IZVLAČILI ISPOD RUŠEVINA!

Autor: Blic, Republika

Hronika

07.01.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zrenjaninka B. U. (85) poginula je sinoć u eksploziji koja se dogodila oko ponoći u porodičnoj kući u kojoj je živela u Ulici Milana Rakića u gradu na Begeju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Prvi rezultati istrage pokazali su da je do eksplozije došlo zbog neispravnih gasnih instalacija.

- Pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice su izašli na lice mesta po dojavi o incidentu i iz ruševina izvukli beživotno telo starije ženske osobe, koja se u trenutku eksplozije nalazila u kući na kojoj se obrušio deo plafona i krovne konstrukcije. Na mesto nesreće izašao je nadležni tužilac koji je zajedno sa pripadnicima zrenjaninske policije izvršio uviđaj i istraga koja je u toku trebalo bi da rasvetli sve okolnosti koje su dovele do tragedije. Prema prvim informacijama, najverovatnije je do eksplozije došlo zbog neispravnih gasnih instalacija – objašnjava sagovornik "Blica" upoznat sa istragom u vezi sa ovim incidentom.

 

 

Telo starice je po nalogu tužioca prebačeno na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu i prema prvim informacijama nadležni smatraju da je do tragedije došlo nesrećnim slučajem bez elemenata krivičnog dela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading